Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paletreis november 2018

november 2 - november 4

Op reis!

Deze week kregen wij bericht van ons reisbureau dat de veerboot uit de vaart is wegens onderhoud. Een kleiner schip bood ons onvoldoende capaciteit. Wij hebben besloten deze reis te cancellen maar……. wij hebben een alternatief voor 2 en 3 november….

Dit jaar dus nog twee reisactiviteiten…..

Als eerste op donderdag 2 augustus een dagtochtje
met een boot vanuit de jachthaven van Hattem naar Kampen, via de Vreugderijkerwaard, het Zalkerveer, aanleggen aan de kade midden in de stad. Daar kunnen we op een Kamper Uitdag de gezellige stad bezoeken, naar het museum, of gewoon genieten van een heerlijke ontspannen middag. Voor iedereen een plattegrond met stadswandelingen.

En…. wanneer wij tussen vijf en zes uur weer terug zijn in Zwolle kunnen belangstellenden vooraf aan de wekelijkse tekenavond mee-eten met een Chinese maaltijd.

Kosten van het reisje (exclusief de Chinese maaltijd van circa € 6 op te geven aan boord) bedragen €14,50. Opgave via e-mail aan sascha@euronet.nl of intekenen op de lijst in de hal

Ten tweede op 3 en 4 november een tweedaagse reis naar….
Osnabrück en Insel Hombroich.

In Osnabrück brengen we een bezoek aan het het Felix Nussbaummuseum en de sfeervolle binnenstad vlakbij dat museum. Een hypermodern museumgebouw met een collectie Felix Nussbaumschilderijen (180!) uitgebouwd door dezelfde architect die ook het Joods Museum in Berlijn ontworpen heeft… Daniël Libeskind.

Aan het einde van de zaterdag rijden we naar Dusseldorf om lekker uit eten te gaan en te slapen. De volgende morgen kunnen we een bezoek brengen aan de musea K20 of K21 om dan ‘s middags een bezoek te brengen aan het gro(o)t(s)e Museumpark Insel Hombroich.

Een superculturele reis dus deze keer, tenzij je wat anders gaat doen in Osnabrück of Dusseldorf. De kosten bedragen 85 p.p. voor een 2 pers. kamer. Toeslag 1 p. Kamer € 25

Opgave zo snel mogelijk aan sascha@euronet.nl of intekenen op de lijst in de hal van het Palet.

De Reiscommissie
Cora en Sascha Tamarinof

Gegevens

Begin:
november 2
Einde:
november 4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Tagged under:

Log In or Sign Up

Spring naar werkbalk